Thursday 17 June 2010

Teoria conspiratiei

Orice firma isi are grupurile ei de interese, dar ce ma pune pe ganduri si in acelasi timp ma amuza e faptul ca in aceste grupuri sunt barfite,criticate,invidiate alte grupuri din cadrul aceleasi co. Nu stiu cum se face ca intotdeauna cei din grupul tinta afla de discutiile celor din grupul pradatorilor.Tintele cel mai des se limiteaza la a comenta ca atacatori nu stiu nimic despre ei si au un intreg arsenal de scuze,acuze.Cica cea mai buna aparare e atacul , ca tot e football WC (world cup) dar ei nu o fac. Oricum apreciez tintele pentru ca nu intra in acest razboi murdar de a vorbi si a porni zvonuri neadevarate, de a ataca neprovocati.
Imi place sa stiu ce se discuta despre noi in grupurile de pradatori cu un apetit imens menit sa le mangaie egoul si imaginea de sine paraplegica.
E o intreaga retea de informatori, contraspionj, spionaj . Daca stau si ma gandesc mai bine cred ca de fapt de asta fac ce fac, pentru senzatii . Cred ca sunt foarte inteligenti de fapt si e doar un joc de strategie . Asa se explica si faptul ca aflam ce discuta ei, ne lasa sa stim ce vor ei sa stim ca sa ne joace ca pisica soarecele inainte de masa. Nu de alta dar cred ca atunci cand stii ca faci rau si vrei sa il faci esti,sunt, diabolic.Asta nu o pot accepta.
Eh speculatii, desi ele ne-au dus departe ca si societate, ca fiinte,stiinte .E evident nu-i asa ca niste persoane inteligente constiente de propria valoare cu sanatate mintala cuprinsa in limitele normalului nu ar sapa pe altii, barfi, calomnia doar ca sa ...ca sa fie ei cei care salveaza ziua?? Aha deci asta e motivatia finala. Asa-i ,trebuie sa ma maturizez si sa pup oameni in locuri unde soarele nu rasare niciodata, tre' sa le arat cat de important sunt eu ,nimic nu merge fara mine si cu atat mai importanti sunt ei , : da asta e sanatate, normalitate, moralitate, virtute, maturitate.
Sabotaj.

2 comments:

  1. Barfa, critica, invidia. Nu intamplator, toate substantive de gen feminin. :-)

    Acum serios, intr-o firma in care lucreaza in general barbati, lucrurile astea exista intr-o masura mai mica.

    ReplyDelete
  2. Exact, ai mare dreptate.
    Problema cu barbati e ca aia te sapa in speranta ca ei o sa fie priviti la sfarsitul zilei ca marii salvatori.Femeile sunt mai simple ele se multumesc cu gandul ca sunt mai frumoase decat celelalte , inteligenta nu se compara intre femei.

    ReplyDelete