Tuesday 25 May 2010

Zvac.

Oare cum faci sa ajungi sa fi multumit, de iubit nu poate fi vorba, cu viata asta : 6.30 trezire 8.00 inceput munca 18.00 sfarsit program ,desi normal ar fi 17.00, dar ca sa dea bine ...acolo unde trebuie... ce nu face omul.
19 si cateva faramituri gatat de mancat masa de seara, mult prea tarziu pentru cei ingrijorati de silueta din motive ce tin de ...estetica. Motive cu adevarat fundamentale.
20.31 - The Clash - guns of Brixton. Urmeaza ceva ceasuri de cateva minute pe mult iubitul facebook.com.
Daca esti intelectual cu pretentii sau doar cu pretentii or un ins cosmopolit iesi in oras la un...doi...un..doi..un..doi.
Daca ai consoarta eh...alta poveste...da povestea de pe Acasa si o disputa in doi sau o iubire ...da' nu-ti da mana ca maine tre' sa fi apt de munca.
22.38 La somn asta daca nu esti vre-un zmeu de sta pana la ore mici si la munca evident esti fresh.. dupa ce dai 2-3 refreshuri cu cofeina pe zi . Click dreapta pentru un espresso.
Caut idei de activitati extra..extracuriculare, extraconjugale, extraterestre, extraordinare, extrovertite, extreme in limita timpului disponibil si a bugetului de criza.
Rutina asta stilu' impus lasa de dorit "alla grande" o prefer pe cea de casa, crescuta dupa reteta proprie, asezonata cu zvacniri de ...viata si buzunare goale macar o vreme.
Eh.. aiurea..

No comments:

Post a Comment