Friday 7 May 2010

Faces, faces.

E ciudat cum oamenii sunt preocupatii mereu de binele celor din jurul lor cand ii vad tristi.Ca urmarea intraba "ce e cu tine omule de esti trist?" iar asta in loc sa ti aduca zambetul pe care si-l doresc (ca si cand fericirea lor ar depinde de asta) are exact efectul invers ,mai rau te baga in boala. Stai si te intrebi WTF.. sa razi ca tampul mereu ?o faci si pe asta ,dar cum? Apoi incepi sa te gandesti la figura de piatra care nu te ajuta prea mult si cum ai putea-o repara. Chirurgie plastica poate ,daca nu te vindeci si nu inveti sa treci peste asteptarile fericitilor si sa traiesti dupa bunul plac cu fata pe care o vrei tu.
Da! oamenilor nu le plac indivizii "seriosi" desi zau daca mai inteleg ceva. Daca mergi la un volei ,football, sau alte sporturi de echipa ai sa ii vezi schimonositi de frustrarea ca ai gresit o pasa , o interceptare, ca nu iei jocul in serios ca vrei doar sa te destinzi, sa faci miscare.
Culmea este ca marea majoritate a oamenilor adora personajele serioase de film, carti, care au o poveste trista ce si-a pus amprenta asupra lor dar care dupa o indelunga cunoastere de 2 ore cat dureaza filmul,sau cateva sute de pagini, se dovedesc niste persoane pe care iti doresti sa le cunosti in viata de zi cu zi. Dar si de data asta adevarul e altul daca nu zambesti atunci nu meriti sa fi cunoscut,oricum contradictii de acest gen bantuie lumea da sa nu punem la suflet . Traim intr-o lume cel putin schizofrenica in care cei multi au dreptate, cei frumosi sunt cei demni de a fi apreciati, fericirea e la TV, toti stim ce e viata si ca urmare trebuie sa aducem la un numitor comun lumea, daca ai impresia ca esti un nimic in comparatie cu infinitul lumii trebuie sa te spitalizam si sa te videcam, toti stim ce e iubirea dar parca nu a fost niciodata mai departe de noi, majoritatea intelectualilor de jos viseaza sa ajung intr-o zi in sferele inalte sa aibe acces la produse care nu sunt de nasul mocofanilor.
Poate doar Romania e asa si romanii .Incultura si elitism . Bogati si saraci. Valori nemuritoare cu pret de second hand.

Lumea te vrea prost.

2 comments:

  1. Azi arati cam trist. Ai patit ceva? Esti suparat? De ce ai fata asta lunga? Ti s-au inecat corabiile? Nici nu stiam ca ai corabii.

    Bine ai revenit acasa!

    ReplyDelete
  2. Salut.Ma bucur sa vad ca ai decis sa te exprimi virtual in scris. Da am revenit, asa cum ma stii izolat si neprietenos ca urmare nu am dat prea multe semne.
    Corabiile , mai exact ferryboat s/a legnat doar pe canal deci am scapat.
    Merci de urari.

    ReplyDelete