Friday 9 July 2010

Let it be rock.

Mi se pare interesant ca multi oameni mai traiesc in preistorie atunci cand vine vorba de muzica.Rock-ul e muzica satanica si ii privesc ca pe niste dubiosi pe toti cei care asculta acest gen de muzica.Multi dintre ei nu au auzit de estetica uratului, de faptul ca ceea ce pentru unii e urat ,grotesc, pentru altii e arta, ma refer la artele plastice. Acelasi principiu se aplica si cand vine vorba de muzica, daca e ciudat si pare haotic inseamna, pentru ei, ca are radacini oculte. Tot ce nu e pe placul multimii , tot ce e necunoscut e rau si trebuie distrus.De ce sa ne obosim sa ascultam ce au de zis oamenii astia?
E adevarat ca exista si formatii care isi afirma apartenenta oculta dar aceea sunt cei care inca mai au de copilarit. Fug de mainstream, care inseamna credinta in Dumnezeu,in incercarea de a fi fara religie (asa cum declara unii din ei) nerealizand ca fac acelasi lucru doar ca divinizeaza intunericul(black metal).Evident exista si factorul marketing, deloc de neglijat si astia sunt cei cu adevarat insuportabili.
E adevarat ca suntem vonovati de lipsa gusturilor cand vine vorba de haine , relatii sociale, si alte lucruri de capatai in viata.
O alta legenda zice ca cei care asculta rock sunt "retardati", au un intelect scazut .
Mein Herz Brennt.
Holiday in Cambodia
Joy division
State radio

2 comments:

  1. Ba mai mult, circula mitul ca plantele din apartament isi vor dori mai degraba ofilirea decat auditia de muzica rock. Ti se spune asta inainte de un sigur: "s-au facut cercetari si teste pe tema asta".

    Intr-adevar, preistorie.

    ReplyDelete
  2. Da e ciudat ca tot din legende se stie sigur ca plantele se usuca atunci cand asculta Rock. Si culmea cele de la mine din camera infloresc.

    ReplyDelete